Tsuboe Hako Tarka z pojemnikiem
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Ustaw jedną częstotliwość dostaw dla wszystkich produktów subskrypcyjnych z twojego koszyka co:
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Z łatwością zetrzyj swoje ulubione warzywa z tarką Tsuboe hako!
Tsuboe hako to tarka, która ma prosty, zgrabny i użyteczny design. Wykonana z 1,5 mm stali nierdzewnej jest zarówno niezawodna, jak i łatwa w utrzymaniu. Wyposażona w talerz o grubości 1,0 mm nie posiada żadnych zawiniętych elementów mocujących, dzięki czemu jest higieniczna, ponieważ nie gromadzi brudu. Ostre jak brzytwa, ręcznie rzeźbione ostrza quattro zapewniają stabilność w czterech kierunkach, dzięki czemu tarcie twardych warzyw, szczególnie twardych nie wymaga wysiłku. Dodatkowo, precyzyjnie ukształtowana, ścięta krawędź sprawia, że włókna żywności nie są rozrywane, a Ty możesz uzyskać niezwykle gładką teksturę takich produktów jak rzodkiewka czy imbir. Ponadto, ścięta powierzchnia sprawia, że wygodnie opróżnić pojemnik, a na górze i na dole znajdują się specjalne blokady, które zapobiegają przesuwaniu się podczas tarcia.
Silikonowa pokrywa - niezawodny element wszechstronności
Ale to nie wszystko! Do tarki dołączona jest również silikonowa pokrywa, którą można wykorzystać na wiele sposobów, w tym jako antypoślizgową podstawę pojemnika podczas tarcia oraz jako pokrywę do przechowywania startej żywności. W zestawie znajduje się również mały koszyczek w formie cedzaka, do zbierania startych elementów, nawet tych wysoce uwodnionych – dzięki tarce Tsuboe możesz je łatwo odcedzić, bez obaw o bałagan!
Dane techniczne:
- Pudełko: 118 x 200 x 60 mm
- Tarka: 107 x 188 x 9 mm
- Pojemnik: 107 x 188 x 55 mm (350 ml)
- Cedzak: 92 x 170 x 43 mm
- Pokrywka: 114 x 193 x 8 mm
Made in Japan
Poznaj niesamowity świat Tsuboe
Tsuboe to uznany producent tarek klasy premium, z ponad stuletnią historią w tworzeniu pięknych i funkcjonalnych narzędzi. Poprzez staranne prototypowanie i testowanie, rozwinięto zrozumienie unikalnych technik kulinarnych Japonii, które w dużej mierze opierają się na technikach tarcia. Ta wiedza ułatwiła udoskonalenie materiałów metalowych i rozmieszczenia ostrzy, prowadząc do rozwoju unikalnych tarek Tsuboe. W rezultacie firma stała się zaufanym producentem i dostarcza jedne z najlepszych tarek jakie można znaleźć na rynku.
Produkty Tsuboe to innowacja w parze z wysoką jakością
Misją Tsuboe jest dostarczanie swoim klientom wysokiej jakości i innowacyjnych akcesoriów kuchennych, które są nie tylko estetyczne, ale i funkcjonalne. Wszystkie produkty Tsuboe są wykonane z precyzją i dbałością o szczegóły, aby zapewnić niezawodność i trwałość na lata. Proces produkcji rozpoczyna się od "Ji-Nuki", unikalnego procesu tłoczenia, który wycina kształt produktu z dokładnością i finezją. Dzięki zastosowaniu materiałów takich jak miedź, stal nierdzewna, aluminium i tytan, produkty marki Tsuboe są niezwykle trwałe.
Ostrość tarek Tsuboe
Tym co wyróżnia markę Tsuboe na rynku jest jej sposób ostrzenia tarek. Nie wykonuje się tego hurtowo, jak ma to miejsce w masowych produkcjach. Używa się natomiast najnowszych, wykonanych na zamówienie maszyn do maszynowego wykonywania procesu „Honmetate”, który polega na ostrzeniu tarki pojedynczo. W ramach „kontroli końcowej” przed wysyłką każdy produkt jest dokładnie sprawdzany za pomocą szkła powiększającego. W szczególności dokładnie sprawdza się, czy na ostrzonej części, która jest rdzeniem produktu, nie ma nacięć lub zarysowań. Niezawodna jakość jest poparta nie tylko zaawansowaną technologią, ale także „oczami” personelu, który ją ocenia.
A to wszystko z uwzględnieniem nietuzinkowego designu, który bez ogródek można nazwać małą sztuką użytkową. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym kucharzem, czy amatorem, odkrywanie świata Tsuboe z pewnością Cię zainspiruje i zachwyci. Zanurz się i odkryj, dlaczego ten rewolucyjny styl podbija serca i umysły tak wielu osób