Skrobaczka do ryb S Urokotori #2
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Ustaw jedną częstotliwość dostaw dla wszystkich produktów subskrypcyjnych z twojego koszyka co:
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
Nie daj się zniechęcić trudnościom w obrabianiu ryb. Ze skrobaczką Urokotori gotowanie stanie się łatwe i szybkie! Skrobaczka do ryb S Urokotori jest idealnym narzędziem do obróbki ryb, dzięki mosiężnemu ostremu ostrzu i ergonomicznemu uchwytowi, które razem zapewniają bezpieczne i wygodne użytkowanie. Dodatkowy komfort użytkowania zapewnia antypoślizgowa konstrukcja, która zapobiega jej zsuwaniu się z mokrych powierzchni. Na szczególną uwagę zasługuje także jej odporność na korozję i rdzę, co w kontakcie z rybami jest szalenie istotne. Ponadto wysoka jakość wykonania sprawia, że skrobaczka do ryb Urokotori jest trwała i nie wymaga częstej wymiany.
W rozmiarze S ta skrobaczka do ryb jest optymalnym wyborem do usuwania skóry z mniejszych gatunków ryb, ponieważ jej mniejsze rozmiary umożliwiają łatwe i dokładne kontrolowanie narzędzia podczas procesu skrobania. Dzięki temu, można w szybki sposób usunąć skórę bez uszkodzenia mięsa ryby i otrzymać produkt gotowy do dalszej obróbki kulinarnej. Co więcej jej stosunkowo niewielkie wymiary pozwalają ją na co dzień łatwo przechowywać. Niezbędna w kuchni każdego wielbiciela potraw rybnych, Urokotori pozwala cieszyć się świeżymi i doskonale przygotowanymi owocami morza.
Dane techniczne:
- Długość: 17,9 cm
- Rozmiar skrobaka: 4,6 x 2,4 cm
- Długość rękojeści: 10,8 cm
- Materiał skrobaka: mosiądz
- Waga: 80 g
Made in Japan