Noże kuchenne dostępne od ręki
 
  • Home
  • Marki noży
    • Bisbell
    • Bunmei
    • Global
    • Fujiwara
    • Hatono
    • Hattori
    • Hideo Kitaoka
    • Ittetsu
    • Kajiwara
    • Kanetsugu
    • Katsushige Anryu
    • Katsuto Tanaka
    • Kobayashi
    • Kunio Ishikawa
    • Kunio Masutani
    • Makato Kurosaki
    • Matsumi Hinoura
    • Masakage
    • Masahiro
    • Masanobu Okada
    • Mcusta
    • Miyabi
    • Nagomi
    • Nishida
    • Ryusen Hamono
    • Satake Cutlery Mfg
    • Shigeki Tanaka
    • Shiro Kamo
    • Sukenari
    • Tadafusa
    • Takeshi Saji
    • Tamahagane
    • Tojiro
    • Tsunehisa
    • Tsukasa Hinoura
    • Yoshimi Kato
    • Yoshimune
    • Yu Kurosaki
    • Zakuri
    • Kai
  • Noże kuchenne
    • Noże wg. zastosowań
    • Noże ręcznie kute
    • Noże ze stali damasceńskiej
    • Noże specjalne
  • EDC
    • Higonokami
    • Foldery
    • Noże outdoorowe
    • Kiridashi
  • Zestawy
  • Ostrzenie
    • Kamienie do ostrzenia
    • Musaki do noży
    • Ostrzałki rolowane
    • Akcesoria do ostrzenia
  • Akcesoria
    • Bloki na noże
    • Torby na noże
    • Listwy magnetyczne
    • Ochraniacze na ostrza
    • Rękojeści do noży
    • Akcesoria do ryb
    • Akcesoria kuchenne
  • Nowości
  • Prezenty
Twój koszyk jest pusty
  • Zaloguj
  • Załóż konto
  1. Start
  2. Ostrzenie
  3. Ostrzałki rolowane
  4. Ceramiczna ostrzałka..
  • Ceramiczna ostrzałka wodna 220 MinoSharp

Ceramiczna ostrzałka wodna 220 MinoSharp

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 220GB
  • Producent: Global
  • Kod producenta: 4543455522056
  • Dostępność: Niedostępny Niedostępny
  • szt.
  • 149,00 zł / szt.
  • Niedostępny

Zamówienia złożone do godziny 14.00 wysyłamy tego samego dnia.

  • Dostawa nawet w 24h
  • Gwarancja Przez 2 lata
  • Zwrot Do 14 dni

MinoSharp PLUS Ceramiczna ostrzałka wodna 220

Opis produktu:

Przedstawiamy uniwersalną dwufazową ostrzałkę ceramiczną, do ostrzenia wszystkich rodzajów noży, z wyjątkiem noży o szlifach jednostronnych. Woda przyśpiesza proces ostrzenia, a fabryczne otwory pomagają naostrzyć nóż pod odpowiednim kątem. Gumowany uchwyt I podstawa mają właściwości antypoślizgowe. Instytut badawczy CATRA – czołowy autorytet w technikach ostrzenia, przetestował i zaaprobował ostrzałki MinoSharp.

Dane techniczne:

- Białe koło: GRUBE ziarno
- Różowe koło: ŚREDNIE ziarno
- Długość: 20 cm
- Długość rączki: 12 cm
- Wysokość: 6,5 cm
- Szerokość: 4 cm

Wskazówki dotyczące użytkowania

1. Nalej wody do komory z kołami i nie wylewaj jej do końca ostrzenia. Woda nawilży ceramiczne ostrzałki i zapobiega przegrzaniu.
2. Jedną dłonią chwyć rączkę, a drugą złap rękojeść noża, palcem wskazującym przytrzymaj grzbiet klingi. Włóż pionowo nóż do białego koła. Przesuwaj ostrze do przodu i do tyłu, delikatnie przyciskając ok. 7-8 razy.
3. Włóż pionowo nóż do różowego koła. Przesuwaj ostrze do przodu i do tyłu, delikatnie przyciskając ok. 7-8 razy.
4. Po skończonej pracy nóż umyj w gorącej wodzie i wytrzyj do sucha, a ostrzałkę należy wypłukać w wodzie.

Gwarancja udzielana jest na okres 24 miesięcy od daty zakupu.

Gwarancja obejmuje wyłącznie uszkodzenia wynikające z ukrytych wad produkcyjnych lub materiałowych pod warunkiem, że:

  • narzędzie było użytkowane zgodnie z instrukcją obsługi i przeznaczeniem oraz odpowiednio konserwowane;
  • stosowane było w zalecanych przez producenta warunkach;

Gwarancją nie są objęte uszkodzenia wynikające niewłaściwej eksploatacji.

  • Opis
  • Warunki gwarancyjne
  • Polecamy produkty
Informacje
O firmie Kontakt Serwis ostrzenie noży kuchennych Darmowe ostrzenie Sklep stacjonarny Zamów przez telefon Katalog PDF do pobrania
Zakupy
Regulamin Polityka prywatności Koszty i sposoby dostawy Sposoby płatności Gwarancje, rękojmia, odstąpienie od umowy
O Nożach
Noże kuchenne - co wybrać Japońskie rodzaje stali Typy noży japońskich Rodzaje japońskich noży kuchennych Nóż szefa kuchni jaki wybrać? Noże kuchenne Ranking - najlepsze noże japońskie
Kontakt
Dołącz do naszego klubu.

Otrzymaj informację o zbliżającym się Black Friday.

Dołącz
sklep internetowysklepy internetowe