Wybierz jedną częstotliwość subskrypcji dla wszystkich produktów w koszyku lub złóż oddzielne zamówienia dla różnych okresów odnowienia.
Ustaw jedną częstotliwość dostaw dla wszystkich produktów subskrypcyjnych z twojego koszyka co:
Produkty subskrypcyjne w twoim koszyku
W twoim koszyku znajdują się produkty z różnym okresem odnowienia zamówienia subskrypcyjnego. Jeśli chcesz zamówić produkty z różnym okresem subskrypcji złóż oddzielne zamówienie.
Nóż kuchenny Santoku 16,5 cm, doskonale sprawdza się do krojenia mięsa, ryb oraz warzyw i owoców. Dzięki swoim gabarytom ostrze doskonale sprawdza się w krojeniu dużych produktów takich jak arbuz czy kapusta.
Całość zapakowana jest w tekturowe pudełko, które świetnie sprawdzi się jako prezent. Wartym uwagi jest również grawer. To świetne rozwiązanie doskonale sprawdzający się jako upominek na wiele okazji. Główną zaletą jest możliwość dopasowania prezentu pod naszych bliskich. Dowiedz się więcej klikając tutaj.
Zachęcamy również do sprawdzenia zakładki konserwacja, gdzie dowiedzą się Państwo podstaw dotyczących konserwacji oraz dbania o nóż.
- Ostrze: stal nierdzewna VG-5 - Rękojeść: drewno naturalne - Twardość: 61 HRC +/- 1 - Długość całkowita: 29,5 cm - Długość ostrza: 16,5 cm - Szerokość klingi: 4,5 cm - Grubość klingi: 1,3 mm - Sposób ostrzenia: dwustronny symetryczny - Waga: ok. 98 g
Super cienkie ostrze za krawędzią tnącą! Za taki laser trzeba normalnie trzeba zapłacić kilka razy więcej. Rywalizuje z moimi nożami za 1200+. Ktoś się na prawdę przyłożył! Takie ostrze w tej cenie nadrabia wszystkie mankamenty jakie ma:
Słabej jakości drewno rękojeści. Czuć taniochę, po myciu noża szybko wysycha i staje się coraz bardziej wyblakłe. Dla tego trzeba regularnie woskować lub nakładać olej mineralny na uchwyt.
Okładzina stali, czyli stal obłożona dookoła rdzenia vg5, jest mało odporna na rdzę… raczej nie można zostawiać tego noża mokrego do wyschnięcia a tym bardziej zostawiać go zamoczonego w wodzie. Zostają szybko odbarwienia i nalot. Więc po myciu przetrzeć szmatką i odłożyć do całkowitego wyschnięcia.
Ale powyższe wady są w100% rekompensowane przez ostrze. Często mówi się że stal nie tnie tylko kształt ostrza tnie i to prawda. Tak cienkie ostrze nawet jak się wtedy to i tak dobrze tnie dłużej
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.