Noże do porcjowania

Noże do porcjowania

Noże do porcjowania doskonale sprawdzają się przy serwowaniu kruchego indyka, jagnięciny czy pieczonej szynki. Jest do doskonały produkt dzięki któremu możesz z łatwością pokroić duże porcje mięsa na plastry i mniejsze kawałki, jak również oddzielić mięso od kości.

Długi nóż zwykle zakończony ostrym czubkiem służący do krojenia i porcjowania mięs zimnych, jak i gorących. Klinga węższa i często dłuższa niż w nożu szefa kuchni, sztywna, ze szlifem dwustronnym. Czubek ostry do precyzyjnego wykrawania i przenoszenia porcji mięsa, dopełnieniem tego typu noża jest widelec o 2 długich i ostrych zębach.

 

Nóż do porcjowania 21 cm | Global SAI-02

Nóż do porcjowania 21 cm | Global SAI-02

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
719,00 zł
Nóż Sujihiki 25cm | Global G-47

Nóż Sujihiki 25cm | Global G-47

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
559,00 zł
Nóż do porcjowania 23 cm | Global NI GN-005

Nóż do porcjowania 23 cm | Global NI GN-005

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
459,00 zł
Nóż do plastrowania 18 cm | Global G-6

Nóż do plastrowania 18 cm | Global G-6

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
439,00 zł
Nóż do porcjowania 21 cm | Global G-3

Nóż do porcjowania 21 cm | Global G-3

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
439,00 zł