Noże do porcjowania

Noże do porcjowania

Noże do porcjowania doskonale sprawdzają się przy serwowaniu kruchego indyka, jagnięciny czy pieczonej szynki. Jest do doskonały produkt dzięki któremu możesz z łatwością pokroić duże porcje mięsa na plastry i mniejsze kawałki, jak również oddzielić mięso od kości.

Długi nóż zwykle zakończony ostrym czubkiem służący do krojenia i porcjowania mięs zimnych, jak i gorących. Klinga węższa i często dłuższa niż w nożu szefa kuchni, sztywna, ze szlifem dwustronnym. Czubek ostry do precyzyjnego wykrawania i przenoszenia porcji mięsa, dopełnieniem tego typu noża jest widelec o 2 długich i ostrych zębach.

 

Seki Kanetsune 950 DSR-1K6 Sujihiki 24 cm

Seki Kanetsune 950 DSR-1K6 Sujihiki 24 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
389,00 zł
Kanetsune 950 DSR-1K6 Nóż Sujihiki 21 cm

Kanetsune 950 DSR-1K6 Nóż Sujihiki 21 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
329,00 zł