Noże do filetowania ryb

Noże do filetowania ryb

Nóż o cienkiej długiej klindze, zwykle elastycznej (flex lub super flex) do filetowania, zdejmowania skóry i wykrawania kawałków ryby. Niżej hartowane ostrze dla uzyskania elastyczności. Delikatne ostrze nienadające się do cięższych zadań. Rękojeść powinna być wygodna i zapewniać pewny i wygodny chwyt mokrą i tłustą dłonią. Często miewają dodatkowo grubszą i bardziej pękatą rękojeść ze względu na mokre środowisko, w jakim się zwykło pracować takim nożem.

Kanetsune 950 DSR-1K6 Nóż Mini Deba 10,5 cm

Kanetsune 950 DSR-1K6 Nóż Mini Deba 10,5 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
229,00 zł
Kanetsune Saya na nóż Deba 21 cm

Kanetsune Saya na nóż Deba 21 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
219,00 zł
Kanetsune Saya na nóż Deba 16,5 cm

Kanetsune Saya na nóż Deba 16,5 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
179,00 zł