Noże do porcjowania

Noże do porcjowania

Noże do porcjowania doskonale sprawdzają się przy serwowaniu kruchego indyka, jagnięciny czy pieczonej szynki. Jest do doskonały produkt dzięki któremu możesz z łatwością pokroić duże porcje mięsa na plastry i mniejsze kawałki, jak również oddzielić mięso od kości.

Długi nóż zwykle zakończony ostrym czubkiem służący do krojenia i porcjowania mięs zimnych, jak i gorących. Klinga węższa i często dłuższa niż w nożu szefa kuchni, sztywna, ze szlifem dwustronnym. Czubek ostry do precyzyjnego wykrawania i przenoszenia porcji mięsa, dopełnieniem tego typu noża jest widelec o 2 długich i ostrych zębach.

 

Nigara Hamono SG STRIX Damascus Nóż Sujihiki 23 cm

Nigara Hamono SG STRIX Damascus Nóż Sujihiki 23 cm

Wysyłka w ciągu 48 godzinWysyłka w ciągu 48 godzin
1 659,00 zł
Nigara Hamono SG2 Nóż Sujihiki 24 cm

Nigara Hamono SG2 Nóż Sujihiki 24 cm

Wysyłka w ciągu 24-48 hWysyłka w ciągu 24-48 h
1 359,00 zł