Noże Gyuto

Noże Gyuto

Nóż Gyuto to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Jest to idealny nóż o szerokim zastosowaniu przy siekaniu, krojeniu czy plastrowania. Długość krawędzie tnącej waha się między 18 a 33 cm. Sprawdza się świetnie w krojeniu warzyw w kostkę, porcjowaniu mięsa czy plastrowaniu wędlin.

Szeroka głownia i krawędź tnąca poprowadzona z lekkim brzuścem pozwala zarówno kroić ruchem prostym, jak i siekać używając, krzywizny brzuśca kołysząc nożem (przy siekaniu np. ziół). Słabiej sprawdzi się w przypadku prac wymagających większej dokładności, takich jak obieranie czy carving oraz do zadań gdzie trzeba bardzo wąskiego ostrza (wycinanie mięsa spomiędzy kości itp.).

Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Szefa kuchni 21 cm

Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Szefa kuchni 21 cm

Wysyłka w ciągu 48 godzinWysyłka w ciągu 48 godzin
1 599,00 zł
Kanetsune 900 VG-10 Nóż Szefa kuchni 21 cm

Kanetsune 900 VG-10 Nóż Szefa kuchni 21 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
849,00 zł
Kanetsune 900 VG-10 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Kanetsune 900 VG-10 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
829,00 zł
Kanetsune 940 VG-1 Nóż Szefa kuchni 21 cm

Kanetsune 940 VG-1 Nóż Szefa kuchni 21 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
619,00 zł
Kanetsune 940 VG-1 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Kanetsune 940 VG-1 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
599,00 zł
Kanetsune 5500 VG-2 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Kanetsune 5500 VG-2 Nóż Szefa kuchni 18 cm

Wysyłka w ciągu 24 hWysyłka w ciągu 24 h
339,00 zł